07.09.2021: Няма наличност. Ново зареждане пристига в края на септември. Извинете за неудобството!

При автомобилите BMW Е38, Е39, Е46, Е53, Range Rover L322, които са с фабрична навигационна система, без значение дали тя е най-малката, 4:3 или голямата - 16:9, то радиомодулът е инсталиран в багажника и освен приемник за радиосигнал, той се явява и крайно стъпало, т.е. всички говорители са захранени със звук директно от него. Това означава, че при тези автомобили, ако Вие желаете да монтирате мултимедийна система Ерисин (или каквото и да било друго "главно устройство", различно от фабричния дисплей), Вие трябва да удължите буксите, включени във фабричния Ви радиомодул, така че вместо в багажника, те да бъдат в централната конзола и да можете да ги включите в мултимедийната система Ерисин. 
Erisin LMBM6-N е подходящ за инсталация към всички съвременни модели на Ерисин, както и към почти всички останали мултимедии за BMW, които се предлагат.
Erisin LMBM6-N представлява комплект от удължаващ кабел за мултимедия + удължаващ кабел за радиоантена.

  • Удължаващият кабел за мултимедия представлява 6-метров кабелен сноп, който в задния си край (този, който ще бъде в багажника на автомобила Ви) завършва с 2-та вида BMW конектори - 40 пинова букса ("плоски пинове"), както и 17-пинова букса ("кръгли пинове"), така че този кабел е подходящ без значение с кой радиомодул е Вашия автомобил фабрично.
    А отпред (при мултимедията) кабелът завършва с BMW конектор 40-пинова букса ("плоски пинове"), т.е. след провеждането на този удължаващ кабел от багажника до централната конзола, Вашият автомобил вече ще бъде със същата букса в централната конзола, с каквато щеше да бъде, ако колата не беше оборудвана с фабрична навигация, а с радио/CD/MID/касетофон отпред. Всички мултимедии за BMW, които се предлагат на пазара, пристигат така окомплектовани, че да могат да бъдат включени plug&play към 40-пинова BMW букса (плоски пинове).
  • Удължаващият кабел за радиоантената представлява 6-метров кабел, който в задния си край (в багажника) завършва с женска Fakra букса, в която да включите кабела от Вашата фабрична радиоантена, а отпред (в централната конзола) завършва с мъжка Fakra букса, подходяща за включване мултимедия. 

При BMW Е39 и BMW Е46 седан радиомодулът се намира в багажника, пред левия стоп, където се намират и останалите модули, свързани с ауди-навигационната система на автомобила.
При BMW  E39 и BMW Е46 комби радиомодулът се намира в багажника, под кората пред резервната гума, точно зад облегалката на задната седалка.
При BMW Е53 радиомодулът се намира под резервната гума, под компресора за въздушното окачване (ако колата има такова), точно под черната пластмаса, на която с големи букви е изписано "BMW".

Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате съмнения, че кабелът е подходящ за Вас и Вашата мултимедия!

Erisin LMBM6-N BM6M удължаващ кабел за BMW радиомодул от багажника

  • Код на продукта : LMBM6-N
  • Наличност : няма
  • 90.00лв. с ДДС


0% лихва за 30 дни

Вземи желания продукт сега, избери подходяща за теб схема на изплащане:

22.50 лв.
67.50 лв.
Днес
до 30 дни

Искаш тази покупка сега, получаваш я веднага!
Купи стоки за сума от 40 до 400 лв., плати с 2 вноски, с 0% лихви и 0лв. такси.
По време на покупката плащаш само 25% от стойността и, а останалите 75% в рамките на следващите 30 дни изцяло онлайн.
Толкова е лесно!

Стъпка 1: Попълваш основни лични данни и нищо повече – име, телефон, ЕГН, имейл, адрес ,номер на лична карта.
Стъпка 2: Ценим времето ти и сме бързи – отговорът на заявката си получаваш до минути.
Стъпка 3: Минаваш през онлайн идентификация. Нищо страшно – изпращаш ни снимки на личната си карта от двете и страни и твое селфи.
Стъпка 4: Попълваш още малко данни - този път на личната ти кредитна/дебитна карта, чрез която ще се извърши автоматично погасяване на вноските ти. Бъди спокоен, данните ти са защитени и се съхраняват прилежно от лицензирания доставчик на платежни услуги Paynetics.
Стъпка 5: На финала сме - Подписваш договора в защитена платформа изцяло онлайн.

Сега ти си на ход!

Добави в количката
Заяви и купи сега
Откажи