Доставка

Повечето навигационни системи за БМВ, Мерцедес, Ауди, Фолксваген, Тойота и Форд, които са качени в сайта ни, се поддържат в постоянна наличност при нас, така че можете да ги закупите от нас още днес или да ги получите по куриер утре.
Поддържаме складова наличност на почти всички модели мултимедийни системи, които предлагаме.

За да направите поръчка, моля използвайте формата за поръчка непосредствено до всеки продукт в сайта ни или се свържете с нас:

Телефон: 0899161212 (GSM, Viber, Whatsapp)
имейл: [email protected]
Доставката се осъществява от куриерска фирма Еконт Експрес.
Ако поръчката Ви е на стойност над 150лв. и сте заявили доставка до офис на Еконт, ние ще приспаднем стойността на таксата за доставка от наложения платеж, така че общата сума за плащане ще остане без оскъпяване, заради доставка.
Например, поръчате мултимедийна система на стойност 640лв., когато отидете в Еконт, вие ще платите общо 640лв. (625лв. под формата на наложен платеж и 15лв. куриерска такса).


Ние от Ерисин България се стараем да предложим качествена услуга, качествени продукти и добри условия на нашите клиенти и стриктно следваме международните стандарти за връщане и отказ на поръчка, учредени от Европейския потребителски център и Комисията за защита на потребителите в България.
Всички мултимедийни системи, които предлагаме, Вие получавате с официална и законна гаранция от 2 години.


Право на връщане и замяна:
Всеки клиент може да върне получената от него поръчка, според нашата "Политика за връщане и замяна" на стоки.  Всяка една поръчка, направена в онлайн магазин Erisin.bg, може да бъде заменена или върната в срок от 14 дни считано от датата на предаване на куриер към клиента.

Благодарим Ви!