Връщане и замяна

Подробно описание как да заведете рекламация: https://erisin.bg/returns

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА
ПОЛИТИКА ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА НА ПРОДУКТИ В ERISIN.BG


ERISIN.BG СЛЕДВА МЕЖДУНАРОДНИТЕ СТАНДАРТИ ЗА ВРЪЩАНЕ И ОТКАЗ НАПОРЪЧКА, УЧРЕДЕНИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ ПОТРЕБИТЕЛСКИ ЦЕНТЪР И КОМИСИЯТА ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ. ВСЕКИ КЛИЕНТ МОЖЕ ДА ВЪРНЕ ПОЛУЧЕНАТА ОТ НЕГО ПОРЪЧКА, СПОРЕД НАШАТА "ПОЛИТИКА ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА" НА СТОКИ. 
 ВНИМАНИЕ!!! ВСЯКА ЕДНА ПОРЪЧКА, НАПРАВЕНА В ОНЛАЙН МАГАЗИН ERISIN.BG, МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАМЕНЕНА ИЛИ ВЪРНАТА В СРОК ОТ 14 ДНИ СЧИТАНО ОТ ДАТАТА НА ПРЕДАВАНЕ НА КУРИЕР КЪМ КЛИЕНТА ПРИ СЛЕДНИТЕ УСЛОВИЯ И СТЪПКИ:  


ЗАМЯНА НА АРТИКУЛ 
ЗАЯВКА ЗА ЗАМЯНА
АКО ЖЕЛАЕТЕ ДА ЗАМЕНИТЕ АРТИКУЛ ОТ ВАШАТА ДОСТАВЕНА ПОРЪЧКА, НАПРАВЕТЕ СЛЕДНОТО:
ИЗПОЛЗВАЙКИ НАШАТА ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА В СТРАНИЦА КОНТАКТИ, ТРЯБВА ДА ОПИШЕТЕ, ЧЕ ЖЕЛАЕТЕ ДА ВЪРНЕТЕ ДАДЕН АРТИКУЛ (ИЛИ ВСИЧКИ АРТИКУЛИ) ОТ ПОРЪЧКАТА.
СЛЕД КАТО ПОЛУЧИМ ОБРАТНО ВЪРНАТАТА ОТ ВАС СТОКА, НИЕ ЩЕ ВЪЗСТАНОВИМ СУМАТА В СЛЕДНИЯ СРОК: 15 ДНИ
ПОЛУЧАТЕЛ: ПРОГРАМА ЕООД ПЛОВДИВ
·
        НАПРАВИТЕ НОВА ПОРЪЧКА В ОНЛАЙН МАГАЗИН ERISIN.BG С ЖЕЛАНИЯТОТ ВАС ПРОДУКТ.
·        ПРИ ФИНАЛИЗИРАНЕ НА ПОРЪЧКАТА НАПИШЕТЕ В "ДОПЪЛНИТЕЛЕН КОМЕНТАР",ЧЕ ПРАВИТЕ ПОРЪЧКАТА С ЦЕЛ "ЗАМЯНА".
·        ЗАВЪРШЕТЕ ПОРЪЧКА И ИЗЧАКАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕ С ВАС НАШ ОПЕРАТОР (НА СЛЕДВАЩИЯ РАБОТЕН ДЕН).
·        НЕ ВРЪЩАЙТЕ САМИ ДО СПИДИ ИЛИ ЕКОНТ АРТИКУЛИТЕ, КОИТО ИСКАТЕ ДА ЗАМЕНИТЕ, АИЗЧАКАЙТЕ ОБАЖДАНЕ ОТ НАС, СЛЕД КАТО СТЕ НАПРАВИЛИ НОВАТА ПОРЪЧКА!
·        ЗАМЯНА НА АРТИКУЛ Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ЗА ПРОДУКТ НА СЪЩАТА ИЛИ ПО-ВИСОКА СТОЙНОСТ ОТ ПЪРВОНАЧАЛНО ЗАКУПЕНИЯ. В СЛУЧАЙ, ЧЕ ПРИ РАЗМЯНА ИЗБЕРЕТЕ ПРОДУКТ НА ПО-НИСКА СТОЙНОСТ РАЗЛИКАТА В ЦЕНАТА ЩЕ БЪДЕ ЗАПАЗЕНА ВЪВ ВАШИЯ ПРОФИЛ КАТО КРЕДИТ, КОЙТО МОЖЕТЕ ДА ПОЛЗВАТЕ ПО-КЪСНО ЗА ПАЗАРУВАНЕ.
·        ЗАМЕНИ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ ЕДИНСТВЕНО ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ДОПЪЛНИТЕЛНИЯТ ЕТИКЕТ,ПОСТАВЕН ОТ ОНЛАЙН МАГАЗИН ERISIN.BG НЕ Е БИЛ ОТСТРАНЯВАН.
РЕАЛИЗИРАНЕ НА ЗАМЯНАТА
·
        ЕКИПЪТ НА ERISIN ЩЕ ПОДГОТВИ ТОВАРИТЕЛНИЦА, С КОЯТО ВИЕ ДА ВЪРНЕТЕ ПРОДУКТИТЕ, КОИТО ИСКАТЕ ДА ЗАМЕНИТЕ. ЩЕ ПОЛУЧИТЕ НОМЕРА НА ТОВАРИТЕЛНИЦАТА ПОЕ-МЕЙЛ, СЛЕД КОЕТО МОЖЕТЕ ДА ПОСЕТИТЕ, КОЙТО И ДА Е ОФИС НА ЕКОНТ ЕКСПРЕСС В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ И ДА ВЪРНЕТЕ ПРОДУКТИТЕ ПОЛЗВАЙКИ ТАЗИ ТОВАРИТЕЛНИЦА. СЛЕД КАТО ПОЛУЧИМ ПРАТКАТА И СЕ УВЕРИМ, ЧЕ Е ЗАПАЗЕН ТЪРГОВСКИЯ ВИД НА СТОКАТА НИЕ ЩЕ ИЗПРАТИМ КЪМ ВАС НОВАТА ПРАТКА С ЖЕЛАНИТЕ ОТ ВАС РАЗМЕРИ/ПРОДУКТИ.
·        СТОЙНОСТТА НА КУРИЕРСКИТЕ УСЛУГИ В ДВЕТЕ ПОСОКИ ПРИ РАЗМЯНА Е ЗА СМЕТКА НАКЛИЕНТА.


ВРЪЩАНЕ НА АРТИКУЛ 
ЗАЯВКА ЗА ВРЪЩАНЕ
·
        НОМЕР НА ВАШАТА ПОРЪЧКА (ЩЕ ГО НАМЕРИТЕ В E-MAIL-А С ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА ИЛИ ВЪВ ВАШИЯ ПРОФИЛ, АКО ПАЗАРУВАТЕ КАТО РЕГИСТРИРАН ПОТРЕБИТЕЛ).
·        ПРИЧИНА ЗА ВРЪЩАНЕ.
·        ПОСОЧЕТЕ, ЧЕ ЖЕЛАЕТЕ ИЗЦЯЛО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМАТА ОТ НАША СТРАНА.
ВРЪЩАНЕ НА СТОКА
·
        ЩЕ ПОЛУЧИТЕ E-MAIL ОТ НАС С НОМЕР НА ТОВАРИТЕЛНИЦА, ПО КОЯТО ДА ВЪРНЕТЕПРАТКАТА. РАЗХОДИТЕ ПО ТРАНСПОРТА (КУРИЕРСКИ ТАКСИ) НА ВЪРНАТА ПОРЪЧКА СЕПОЕМАТ ОТ ВАС. СЛЕД КАТО ПОЛУЧИМ ПРАТКАТА ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС, ЗА ДА ПОТВЪРДИМПОЛУЧАВАНЕТО Й, КАКТО И ЧЕ СТОКАТА Е В ЗАПАЗЕН ВИД, КОЙТО ПОЗВОЛЯВА ДА ЯПРИЕМЕМ ОБРАТНО.
·        ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ/И ЩЕ БЪДЕ ОСЪЩЕСТВЯВАНО ЕДИНСТВЕНО ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕДОПЪЛНИТЕЛНИЯТ ЕТИКЕТ, ПОСТАВЕН ОТ ОНЛАЙН МАГАЗИН ERISIN НЕ Е БИЛОТСТРАНЯВАН.
·        НЕ ВРЪЩАЙТЕ САМИ ДО СПИДИ ИЛИ ЕКОНТ ЕКСПРЕС АРТИКУЛИТЕ, КОИТО ИСКАТЕ ДА ВЪРНЕТЕ, А ИЗЧАКАЙТЕ ОБАЖДАНЕ ОТ НАШ ОПЕРАТОР. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ НИЕ НЯМА КАК ДА ЗНАЕМ, ЧЕ СТЕ ВЪРНАЛИ НЕЩО И ТО ЩЕ СЕ ВЪРНЕ СЛЕД 7-10 ДНИ ОТНОВО ДО ОФИСА, ОТ КОЙТО СТЕ ГО ИЗПРАТИЛИ.
           ВАЖНО!!! В СЛУЧАЙ, ЧЕ ВЪРНЕТЕ ПРАТКА СЛЕД ПРЕГЛЕД И ТЕСТ ПРИ КУРИЕРА СТОЙНОСТТА НА КУРИЕРСКАТА УСЛУГА ЗА ВРЪЩАНЕТО КЪМ НАС Е ЗА ВАША СМЕТКА.
ВРЪЩАНЕ НА ПАРИ
·
        ДО 30 ДНИ ПЛАЩАНЕ С КРЕДИТНА, ДЕБИТНА КАРТА ИЛИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД. ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ПАРИТЕ ОБРАТНО ПО КАРТОВАТА СИ СМЕТКА.
·        ДО 15 ДНИ ПРИ ПЛАЩАНЕ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ. В ТОЗИ СЛУЧАЙ, ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ПАРИТЕ СИ КАТО ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД, КОЙТО МОЖЕ ДА ВИ БЪДЕ ИЗПЛАТЕН В ПОСОЧЕН ОТ ВАС ОФИС НА КУРИЕРСКА ФИРМА ЕКОНТ ИЛИ ПО БАНКОВ ПЪТ НА ПОСОЧЕНА ОТ ВАС БАНКОВА СМЕТКА. ЗА ПОЛУЧАВАНЕТО НА ПОЩЕНСКИЯ ПАРИЧЕН ПРЕВОД В ОФИСА НА КУРИЕРА ЩЕ ВИИЗИСКАТ ЕДИНСТВЕНО ЛИЧНА КАРТА.


КЪСНИ ЗАМЕНИ
ПРИ ИЗВЪНРЕДНИ СИТУАЦИИ И ОТКРИТИ ДЕФЕКТИ МОЖЕТЕ ДА ПОДМЕНИТЕ ИЗБРАН АРТИКУЛ И В ПО-ДЪЛЪГ ОТ СТАНДАРТНИЯ СРОК. ТЕЗИ СЛУЧАИ ЩЕ БЪДАТ РАЗГЛЕДАНИ ОТ ЕКИПА НА ERISIN ИНДИВИДУАЛНО И ЩЕ БЪДАТ ИЗПЪЛНЕНИ ИЗВЪН ПОСОЧЕНАТА ТУК ПОЛИТИКА.


ПОВРЕДЕНИ СТОКИ
ПРИ ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ ЗАКУПЕНИ ОТ ОНЛАЙН МАГАЗИН ERISIN.BG
 

ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ СЛЕДНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ:
·        СТОКИТЕ ДА НЕ СА С НАРУШЕНА ЦЯЛОСТ НА ОПАКОВКА.
·        СТОКИТЕ ДА НЕ СА СЪС СКЪСАНИ ИЛИ С ЛИПСВАЩИ ЕТИКЕТИ И/ИЛИ АКСЕСОАРИ.
·        СТОКИТЕ ДА НЕ СА ПОДЛАГАНИ НА БОЯДИСВАНЕ И/ИЛИ МАНИПУЛАЦИЯ ПРОМЕНЯЩА ОРИГИНАЛНИЯ ВИД НА ПРОДУКТА.
.      СТОКИТЕ ДА НЕ СА БИЛИ МОНТИРАНИ ИЛИ МАНИПУЛИРАНИ ОТ НЕОТОРИЗИРАНИ ИЛИ ТЕХНИЧЕСКИ НЕКОМПЕТЕНТНИ ЛИЦА.

АКО ВЪРНАТ ОТ КЛИЕНТ АРТИКУЛ НЕ ОТГОВАРЯ НА ГОРНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ,ERISIN.BG ЗАПАЗВА ПРАВОТО СИ ДА ВЪРНЕ СТОКАТА НА КЛИЕНТА БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ.
Подробно описание как да заведете рекламация: https://erisin.bg/returns


ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ
ИЗЛОЖЕНИТЕ В ОНЛАЙН МАГАЗИН ERISIN.BG АРТИКУЛИ СА С РЕАЛНИ ТЕХНИ СНИМКИ. ВЪПРЕКИ ТОВА МОЖЕ ДА СЕ ПОЛУЧИ РАЗЛИКА ИЛИ НЕСЪОТВЕТСТВИЕ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРОДУКТА. НИЕ ПОЛАГАМЕ ГОЛЕМИ УСИЛИЯ ДА ПОКАЖЕМ СТОКИТЕ В МАКСИМАЛНО РЕАЛНИЯ ИМ ВИД. ЖЕЛАТЕЛНО Е
, КОГАТО ВРЪЩАТЕ ЗА ЗАМЯНА ИЛИ ОТКАЗ СТОКИ, ДА БЪДАТ ОПАКОВАНИ ПО НАЧИНА, ПО КОЙТО СА ВИ БИЛИ ИЗПРАТЕНИ ОТ НАС.ТАКА ШАНСОВЕТЕ ДА БЪДАТ ПОВРЕДЕНИ ПО ВРЕМЕ НА ТРАНСПОРТ НАМАЛЯВАТ ЗНАЧИТЕЛНО. ПОРЪЧКИ ДОСТАВЕНИ С „БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА” НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ВЪРНАТИ ОТНОВО С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА. КЛИЕНТЪТ Е НУЖНО ДА ЗАПЛАТИ ПРЕДВАРИТЕЛНО КУРИЕРСКАТА ТАКСА.


ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА
Подробно описание как да заведете рекламация: https://erisin.bg/returns
·
        ВСЕКИ КЛИЕНТ, БЕЗ ОСНОВАНИЯ, МОЖЕ ДА ОТКАЖЕ ПОЛУЧЕНА ОТ НЕГО ПОРЪЧКА В РАМКИТЕ НА 14 РАБОТНИ ДНИ СЧИТАНО ОТ ДАТАТА НА ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА.
·        ВАШЕТО ЖЕЛАНИЕ ЗА ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА Е НУЖНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА БЪДЕ ЗАЯВЕНО ПРЕДВРИТЕЛНО ЧРЕЗ КОНТАКТНАТА ФОРМА В СТРАНИЦА КОНТАКТИ, КАТО ПОСОЧИТЕ НОМЕРА НА ВАШАТА ПОРЪЧКА (ЩЕ ГО НАМЕРИТЕ В E-MAIL-А С ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА ИЛИ ВЪВ ВАШИЯ ПРОФИЛ, АКО ПАЗАРУВАТЕ КАТО РЕГИСТРИРАН ПОТРЕБИТЕЛ).
ОТКАЗАНИ ПОРЪЧКИ СЕ ИЗПРАЩАТ ОБРАТНО НА АДРЕС: БЪЛГАРИЯ, ГР. ПЛОВДИВ 4015, УЛ. Елин пелин 30
МОЛИМ ВИ ДА ПАЗИТЕ КОРЕСПОНДЕНЦИЯТА СИ КАТО ДОКАЗАТЕЛСТВА В СЛУЧАЙ НА ВЪЗНИКНАЛИ СПОРОВЕ.


ДРУГИ РАЗПОРЕДБИ
СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ERISIN ИМАТ ПРАВОТО ДА ПРОМЕНЯТ НАСТОЯЩАТА ПОЛИТИКА ЗАВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА ПО ВСЯКО ВРЕМЕ, БЕЗ ПРЕДИЗВЕСТИЕ, КАТО НОВИТЕ УСЛОВИЯ ЩЕ БЪДАТ ПУБЛИКУВАНИ НА НАСТОЯЩАТА СТРАНИЦА. НАСТОЯЩАТА ПОЛИТИКА ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА ВАЖАТ ЗА ОНЛАЙН МАГАЗИН ERISIN И ЗА НЕГОВИТЕ КЛИЕНТИ (КУПУВАЧИ). С ПУБЛИКУВАНЕТО НА ЕВЕНТУАЛНИ ПРОМЕНИ В УСЛОВИЯТА, КЛИЕНТИТЕ АВТОМАТИЧНО СЕ СЧИТАТ ЗА УВЕДОМЕНИ ЗА НОВИТЕ УСЛОВИЯ И ГИ ПРИЕМАТ.
ДАТА НА ПОСЛЕДНА РЕДАКЦИЯ: 02.06.2017Г.

Подробно описание как да заведете рекламация: https://erisin.bg/returns