BNP Paribas - покупка на изплащане

Уважаеми клиенти, благодарение на партньорството ни с БНП Париба - лични финанси, Вие можете да се възползвате от възможността да закупите нашите продукти и на изплащане.
Ако желаете да направите поръчка за закупуване на стока на изплащане, моля,
отворете страницата на избрания от Вас продукт, след което натиснете върху бутона "ПОРЪЧАЙ", който изглежда по подобен начин на показания тук:


Това автоматично ще добави желания от Вас продукт във Вашата "количка", която можете да отворите от линка, появил се веднага след като натиснахте бутона "ПОРЪЧАЙ",
също така Вашата количка е винаги налична непосредствено до търсачката на сайта ни.
*Моля, имайте предвид, че начинът на плащане, т.е. дали желаете да платите с наложен платеж или на изплащане през БНП Париба - лични финанси,
се избира в стъпка5 "начин на плащане".

След като сте отворили Вашата "количка", натиснете на "CHECKOUT".

СТЪПКА1 от поръчката - Опции за поръчване (регистрация или поръчка без регистрация):
Системата ни ще Ви попита дали имате регистрация, дали желаете да се регистрирате, или желаете да поръчате като гост (без регистрация).
Това изберете по Ваше желание, но в примера тук ще опишем процедурата, ако желаете да поръчате като гост.
Избирате вляво "Поръчайте без да се регистрирате" и натиснете върху "Continue".

Стъпка2 от поръчката - Данни за поръчката:
Тук трябва да въведете данните, необходими за обработване на Вашата поръчка.
Име, фамилия, имейл адрес, телефонен номер, адрес за доставка (или до кой офис на Еконт желаете да получите Вашата пратка).
Моля, сложете отметка, че адресът за плащане и този за доставка са еднакви, за да не се налага да въвеждате адрес още веднъж в стъпка3.
След това натиснете "Continue:

Стъпка3 от поръчката - Данни за доставката:
Ако в стъпка2 сте сложили отметка, че адресът за плащане и за доставка е един същ, то тук не се налага да въвеждате нищо. В противен случай, моля, въведете данните за доставка и натиснете "Continue".


Стъпка4 от поръчката - Метод на доставка:
Тук трябва да изберете дали желаете да получите Вашата пратка до офис на Еконт Експрес или до Ваш адрес. Натиснете "Continue".

Стъпка5 от поръчката - Начин на плащане:
Тук трябва да изберете дали желаете да заплатите за Вашата поръчка с наложен платеж (при доставката)
или на изплащане през БНП Париба - лични финанси.
Когато изберете "БНП Париба Лични финанси", ще се отвори поле, в което трябва да въведете продължителността на лизинга, т.е. за колко месеца желаете да се разсрочи,
както и Вашето ЕГН, което е необходимо на операторите на БНП Париба, за да стартира процесът по кандидатстване за покупка на изплащане.
За да завършите поръчката си, трябва да се съгласите с общите условия на БНП Париба - лични финанси, както и с тези на нашия сайт.
След това натискате "Continue", с което отивате в

Стъпка6 от поръчката - потвърждение:
Тук просто виждате резюме с продуктите, които ще поръчате и ако няма нещо, което да сте пропуснали/сгрешили, натискате върху "Confirm order", с което Вашата заявка за лизинг се изпраща към операторите на БНП Париба - лични финанси и те ще Ви се обадят по телефона в удобно за Вас време, за да одобрят заявката.
Веднага след като ние получим потвърждението от БНП Париба, ние също ще Ви позвъним, за да ви съобщим, че изпращаме Вашата поръчка към посочения от Вас адрес или офис на Еконт.

Благодарим Ви!