При автомобилите Mercedes E/S/ML-class, които са с фабрична навигационна система, то фабрично радиомодулът е инсталиран в багажника и освен приемник за радиосигнал, той се явява и крайно стъпало, т.е. всички говорители са захранени със звук от него. Това означава, че при тези автомобили, ако Вие желаете да монтирате мултимедийна система Ерисин (или каквото и да било друго "главно устройство", различно от фабричния дисплей), Вие трябва да удължите буксите, включени във фабричния Ви радиомодул, така че вместо в багажника, те да бъдат в централната конзола и да можете да ги включите в мултимедийната система Ерисин. 
Erisin LMBENZ-6M представлява 6 метров кабел, който в единия си край завършва с Mercedes конектори, които се включват директно във Вашата фабрична букса, влизаща в радиомодула, както и Fakra конектор, към който свързвате Вашата фабрична радиоантена. А в другия си край, Erisin LMBM6-N завършва с букса Mercedes 40 pin (плоски пинове), т.е. фабричната Mercedes радиобукса. В комплектът е включен и 6 метров кабел, с който да удължите FM радиоантената си до централната конзола.

Erisin LMBENZ-6M удължаващ кабел за Mercedes с радиомодул в багажника

  • Код на продукта : LMBENZ-6M
  • Наличност : В наличност
  • 85.00лв. с ДДС


0% лихва за 30 дни

Вземи желания продукт сега, избери подходяща за теб схема на изплащане:

21.25 лв.
63.75 лв.
Днес
до 30 дни

Искаш тази покупка сега, получаваш я веднага!
Купи стоки за сума от 40 до 400 лв., плати с 2 вноски, с 0% лихви и 0лв. такси.
По време на покупката плащаш само 25% от стойността и, а останалите 75% в рамките на следващите 30 дни изцяло онлайн.
Толкова е лесно!

Стъпка 1: Попълваш основни лични данни и нищо повече – име, телефон, ЕГН, имейл, адрес ,номер на лична карта.
Стъпка 2: Ценим времето ти и сме бързи – отговорът на заявката си получаваш до минути.
Стъпка 3: Минаваш през онлайн идентификация. Нищо страшно – изпращаш ни снимки на личната си карта от двете и страни и твое селфи.
Стъпка 4: Попълваш още малко данни - този път на личната ти кредитна/дебитна карта, чрез която ще се извърши автоматично погасяване на вноските ти. Бъди спокоен, данните ти са защитени и се съхраняват прилежно от лицензирания доставчик на платежни услуги Paynetics.
Стъпка 5: На финала сме - Подписваш договора в защитена платформа изцяло онлайн.

Сега ти си на ход!

Добави в количката
Заяви и купи сега
Откажи