При автомобилите BMW Е38, Е39, Е46 и Е53, които са с фабрична навигационна система, без значение дали тя е най-малката, 4:3 или 16:9, то фабрично радиомодулът е инсталиран в багажника и освен приемник за радиосигнал, той се явява и крайно стъпало, т.е. всички говорители са захранени директно от него. Това означава, че при тези автомобили, ако Вие желаете да монтирате мултимедийна система Ерисин (или каквото и да било друго "главно устройство", различно от фабричния дисплей), Вие трябва да удължите буксите, включени във фабричния Ви радиомодул, така че вместо в багажника, те да бъдат в централната конзола и да можете да ги включите в мултимедийната система Ерисин. 
Erisin LMBM6-N е подходящ за инсталация на следните модели мултимедийни системи Ерисин: ES3061B/ES3062B/ES7161B/ES7162B, както и с много други модели и ако имате нужда от помощ, не се колебайте да ни потърсите.
Erisin LMBM6-N представлява 6 метров кабел, който в единия си край завършва с БМВ конектори, които се включват директно във Вашата фабрична букса, влизаща в радиомодула, както и Fakra конектор, към който свързвате Вашата фабрична радиоантена. А в другия си край, Erisin LMBM6-N завършва с букса BMW 40 pin (плоски пинове), т.е. фабричната БМВ радиобукса. В комплектът е включен и 6 метров кабел, с който да удължите FM радиоантената си до централната конзола.

Erisin LMBM6-N удължаващ кабел за BMW радиомодул от багажника

  • Код на продукта : LMBM6-N
  • Наличност : с поръчка
  • 100лв.