Erisin ES342 е TPMS (tire pressure monitoring system) система за следене налягането в гумите с вътрешни сензори за налагане, съвместима с всички Андроид устройства на Erisin.
Системата предлага постоянно следене на температура и налягане във всяка една от 4-те гуми на автомобила Ви, с което Вие ще разполагате не просто с една екстра повече в колата си, но с една система за сигурност, която е почти задължителна за съвременните автомобили и динамичните условия, в които шофираме.
Предимства на TPMS системата Erisin 
ES342 :

  1. Потребителски настройки за диапазон на температура и налягане, т.е. Вие сами можете да въведете какво е оптималното налягане на Вашите гуми.
  2. Звукова и визуална сигнализация при отчитане на понижено (извън зададеното) или прогресивно понижаващо се налягане в някоя от гумите или повишена температура в една или повече гуми.
  3. Вътрешни сензори за налягане. Това са сензори-вентили, които се монтират на мястото на сегашните вентили на Вашите гуми.
  4. Прецизно измерване до 1/10 от градус по Целзии, както и до 1/100 от налягането в ATM (BAR).
Erisin ES342 е система, чийто монтаж изисква демонтирането на Вашите гуми и подмяната на техните вентили с тези от комплекта. След монтирането на 4-те сензора за налягане, Вие трябва просто да свържете модула към свободно USB на Вашата Андроид мултимедия и да отворите приложението TPMS. Комплектът включва:

Модул с USB конектор, 4бр. вътрешни сензори за налягане, USB памет с приложението TPMS, упътване, кутия.

TPMS ES342 система за следене налягането в гумите

  • Код на продукта : ES342
  • Наличност : В наличност
  • 125.00лв. с ДДС